Om Performance Partner

Performance Partner bildades 2018 av Anders Granberg, som med sina mer än 30 års verksamhet inom tillverkningsindustrin har engagemang och erfarenhet samt mycket goda kunskaper och tankar om tillverkning.

En grundtanke som Anders har haft med sig hela resan har varit att alltid se sina medarbetare som både en leverantör och kund men framför allt en viktig tillgång för företaget. Om man inte har engagerade och duktiga medarbetare så är företaget ingenting. Detta är en viktig insikt som vi hela tiden jobbar med i detta företag.

De bästa produktionsteknikerna är de som står ute i verkligheten vid processerna och som skapar mervärde för kunden varje dag. Att vara ute i produktionen, för att se och förstå, är en självklarhet och ett måste.

Vår vision

Vi lever efter mottot att tillsammans med kunden åstadkomma effektiviseringar som stärker kundens lönsamhet och konkurrenskraft. Vi kan påvisa vad ert företag ska fokusera på, men det är era MEDARBETARE som ska göra de BESTÅENDE förbättringarna. Dessa bestående förbättringar MÅSTE ske tillsammans med de MEDARBETARE som är ute i verkligheten och som gör skillnad varje dag..

Fokus på att jobba SMARTARE, inte HÅRDARE
Kontakta oss
Producerad av